Drum (persussion) lessons

Lectiile de tobe Jovial Music sunt adresate atat copiilor si adolescentilor, cat si adultilor. Ele sunt construite special pentru fiecare categorie de varsta si nivel de cunostinte, astfel incat procesul de invatare sa fie unul cat mai placut si rapid.

Cursantii au posibilitatea de a experimenta alaturi de profesorii de percutie ai Jovial Music o metoda de lucru profesionala si placuta prin care cantatul la acest instrument complex sa devina inteligibil cursantului.

  • Lectiile de percutie pentru incepatori urmaresc deprinderea unei posturi (pozitia corpului) potrivite atat in ceea ce priveste tinerea betelor, cat si lovirea corecta a tobelor cu betele. Cursantii vor invata primele lor ritmuri si melodii simple.
  • Lectiile de percutie pentru nivelul intermediar au in vedere: citirea la prima vedere, cizelarea sunetului, interpretarea unor partituri de nivel mediu si exercitii simple pentru dezvoltarea vitezei si controlului.
  • Lectiile de percutie pentru nivel avansat se adreseaza celor care doresc sa isi aprofundeze tehnica, viteza si vocabularul ritmurilor.

Predarea instrumentului se face după diferite metode ce vor fi prezentate cursantilor la ora.

O lectie de percutie (tobe) dureaza 50 de minute, de la fix, la fara 10.